sven

Hållbarhet med knappa resurser

Datum
18 nov 2020 13:00 - 16:30

Beskrivning

Den 18 November bjuder CSR Skåne in till träff i Hållbarhet med knappa resurser!Hållbarhet med knappa resurser

Många organisationer kämpar med en vilja att driva ett proaktivt hållbarhetsarbete, men har svårt att avsätta resurser och hitta ekonomiskt stöd för detta. I synnerhet med de globala utmaningar vi står inför idag kan det vara svårt att prioritera och lägga resurser hållbarhetsarbetet. Aktuell Hållbarhet förutspådde nyligen att som en konsekvens av pandemin kommer det att investeras mindre pengar på hållbarhet.

Vi kommer under den här träffen att undersöka hur vi kan integrera, synliggöra och konkretisera vinster med ett aktivt (och proaktivt) hållbarhetsarbete. Vi kommer även prata om hur organisationer kan hitta externt finansiellt stöd för sitt hållbarhetsarbete. På så vis kan vi behålla hållbarhetfokus, även i tider av osäkerhet och lågkonjunktur.

Träffen riktar sig till dig som arbetar med hållbarhet inom kommunikation, ekonomi och ledning i både stora och små verksamheter.

 

Talare

Robert MalmstenHr Björkmans Entrémattor
Robert är Försäljningschef, och jobbar för att vidareutveckla den fina resa Hr Björkman startade för 27 år sedan. Som specialister skall deras företag leverera dom bästa entrémattorna med finast kvalitet, med absolut bästa miljötänk – bekymmersfritt till alla kunder. I kombination med deras värdegrund, jobbar Robert för att öka försäljning och marknadsandelar.

Stina ManderRescued Fruits
Stina Mander är CEO på det innovativa företaget Rescued Fruits. Hennes roll är att se till att alla frukter som kommer in i Sverige via Helsingborgs hamn kommer till användning; oavsett utseende, mognad och form. ”Someone's trash, is another's treasure”, 30% av all frukt som odlas slängs och Rescued Fruits vill ändra på detta. Stina kommer att presentera deras hållbarhetsarbete och engagemang för att skapa en cirkulär affärsmodell där allt tillvaratas.

Amanda CawoodAccus
Amanda är projektansvarig på Accus. Skyltar är varumärkenas ansikten utåt och Amanda hjälper företag välja hållbara skyltlösningar. Accus möter behovet av ansvarsfull klimathänsyn med sin skyltportfölj re:sign, som består utav hållbara och cirkulära skyltar som kan återanvändas, återtillverkas och återvinnas.

Kamil ZajaczkowskiImpact Management Consulting Group (IMCG)
Kamil Zajaczkowski är Head of Funding på Impact Management Consulting Group. Kamil arbetar som finansiell rådgivare och affärsutvecklare, och i sitt dagliga arbete assisterar han företag i att finna sin dolda potential ur ett socialt, tekniskt, ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. Han har bred kompetens och stor erfarenhet till när det kommer att söka, och få, finansiering. Under träffen kommer han presentera olika möjligheter och dela med sig av sina expert tips.

NÄR: 18 november 2020, kl.13:00-15:00
VAR: Online via Zoom
ONLINE: Zoom (för länk anmäl dig till )
ANMÄLAN: 
KOSTNAD: 1750 kr ex. moms, gratis för medlemmar i TEMs nätverk

 

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.