sven

TEM nyhetsbrev november

Nytt från Stiftelsen TEM


Höstmörkret har börjat krypa in på TEMs kontor på Södra Promenaden. Det går utan att säga att vi längtar efter att resa, komma ut i verksamheter och träffa människor som vanligt. TEM har trots corona och den osäkerhet som råder redan nu ett flertal projekt inbokade 2021 med ett flertal olika finansiärer. Håll utkik efter aktiviteter i de olika projekten.

Den digitala omställningen har bidragit till många nya möjligheter, men samtidigt finns det en personlig dimension som aldrig kan ersätta direkta fysiska möten. Därför sätter vi igång TEMs interaktiva rapport på hållbarhetstrender som släpps i början av december. I rapporten spånar TEM med medlemmar kommande hållbarhetstrender inför 2021. Vill du vara med och bidra? Hör av er till oss!

Under 2019 och 2020 har vi accelererat vår internationella arbete. Bland annat kommer vi den 10/11 hålla en webbaserad utbildning på hållbar sjukvård tillsammans med Yale School of Medicine. Vi har även aktiviteter planerade 2020 i, eller med, aktörer i bland annat Kanada, Indien, USA, Nederländerna, och alla Nordiska länder.

Vi ser fram emot 2021 och fortsatt samarbete för ökad interoperabilitet och innovation!


Läs vårt nyhetsbrev här:

https://mailchi.mp/2821de98883d/tems-nyhetsbrev-3094806

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.