TEM • Södra Promenaden 51 • 211 38 Malmö • Tel: 040-606 55 80 • E-post:

  Translate the page

  svarzh-CNenfrdeitjaes

  Denna vecka börjar Thilda Ingelsten som ny medarbetare på TEM. Hon har en bakgrund som civ. ing. i ekosystemteknik med en specialisering mot miljösystem. Inom utbildningen var hon på utbyte på Island för att lära sig mer om internationell miljöpolitik och historia. Som avslutning på utbildningen skrev hon ett examensarbete i samarbete med Swerock AB för att undersöka hur ISO 14040 kan användas för modellering av livscykelanalys vid återvinning och återanvändning.

  Hennes intresse för miljöarbete och kultur ledde till 6 månader på Roskilde festivalen 2018 för att utveckla deras nya avfallshantering och koordinera samarbeten med nordiska ungdomsrörelser med fokus på miljö.
  Thilda är 26 år gammal och bor i Malmö med sin sambo och hunden Mel. På TEM ska hon arbeta brett inom hållbarhetsområdet, bl.a. med ledningssystem, lagstiftning, utbildningar och olika projekt.

  Vilka är vi på TEM?

  TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

  Kontakta oss!


  040-606 55 80
  Nyhetsbrev

  TEM logo