sven

CSR Skåne firar 100 medlemmar!


Vi är väldigt glada över att vårt nätverk CSR Skåne nu har nått hela 100 medlemsorganisationer!


Det har verkligen varit ett stort år för nätverket, vi har haft många intressanta nätverksträffar, workshops och seminarium, firat 10 års-jubileum och nu har vi även fått hela 100 medlemmar! Detta är inte bara ett kvitto på att nätverket uppskattas utan visar också på det behov och den vilja som finns för att utvecklas inom hållbarhetsområdet. Allt fler organisationer förstår allvaret i utmaningarna som finns kopplat till hållbarhetsområdet, och ser samtidigt nyttan och vinsterna med att ha ett välutvecklat hållbarhetsarbete. 

Ett stort tack till alla våra medlemmar som ständigt bidrar till nätverket med goda exempel, värdskap och expertis.

Nu ser vi med glädje fram emot 2020 och alla spännande möjligheter som nästa decennium bjuder på! 

 

CSR Skåne

TEM:s nätverk CSR Skåne består av över 100 företag och organisationer i alla storlekar och inom vitt skilda branscher, men med ett gemensamt miljöintresse och samhällsengagemang. Nätverket samlar dessa organisationer för att möjliggöra kunskapsutbyte och affärsnytta. Genom våra träffar och seminarier skapar vi en mötesplats där offentliga verksamheter och näringslivet diskuterar sina utmaningar, där innovativa små aktörer kan möta etablerade giganter och där vi alla kan dela med oss av expertis och erfarenhet. Läs mer om hållbarhetsnätverket CSR Skåne här >>

Vårt mål är underlätta samverkan och att tillsammans med våra medlemmar sprida kunskaper och dela erfarenheter inom området för att bidra till en hållbar utveckling av skånska organisationer. 

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.