sven

CSR Skåne välkomnar Mitt Liv!


Vilka är mitt Liv AB(svb)?
Mitt Liv är bryggan emelllan svensk arbetsmarknad och kompetent arbetskraft med utländsk bakgrund. Vi är ett socialt företag som arbetar för ett inkluderande samhälle och en arbetsmarknad som värdesätter mångfald. Vi hjälper näringslivet att utvecklas genom att vara ett partnerföretag hos Mitt Liv. Att vara ett socialt företag för oss, innebär att vi adresserar samhällsutmaningar med innovativa lösningar baserade på lönsamma affärsmässiga metoder. Mitt Liv finns idag i Göteborg, Stockholm, Östergötland (Norrköping och Linköping) och Malmö.

Våra syften är ideella och lönsamhet och tillväxt är viktiga medel för att nå våra samhällsnyttiga mål. Vi vill vara ett socialt företag som genererar egna intäkter och växer av egen kraft. På så vis kan vi skapa hållbarhet och den styrka och kontinuitet som krävs för att åstadkomma stora bestående förändringar vad gäller rättvisa och mångfald på den svenska arbetsmarknaden.

Mitt Liv är ett AB (svb), aktiebolag med särskild vinstutdelningsbegränsning, vilket innebär att all eventuell vinst återinvesteras i verksamheten. Mitt Liv är religiöst- och partipolitiskt oberoende. 

Hur arbetar ni med hållbarhet?
Mitt Liv har sedan starten för drygt 10 år sedan arbetat hållbart. Vi ser att de sociala målen blir allt viktigare för vår målgrupp, ansvarsfulla företag.

Genom att vara ett partnerföretag hos Mitt Liv får företag tillgång till kunskap och utbildning för att kunna utveckla sina organisationer genom mångfald. Samt nätverk som ökar rekryteringsbasen och därigenom bidrar till ökad konkurrenskraft och minskade obalanser i samhället.

Varför har ni valt att gå med i CSR Skåne?
Vi arbetar varje dag för ett bättre samhälle och att bidra till ett mer hållbart näringsliv. Genom vår etablering i Skåne är CSR Skåne är det självklara nätverket och mötesplatsen för att Mitt Liv skall kunna bidra och kunna vara en del av det goda arbete som pågår i regionen.

 

 

CSR Skåne är ett av Sveriges största hållbarhetsnätverk och samlar närmare 100 aktörer som vill utvecklas inom CSR, byta erfarenheter och skapa affärsnytta. Genom våra träffar och seminarier skapar vi en mötesplats där offentliga verksamheter och näringslivet diskuterar sina utmaningar, där innovativa små aktörer kan möta etablerade giganter och där vi alla kan dela med oss av expertis och erfarenhet. 
Du kan läsa mer om CSR Skåne här >>

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2021 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.