TEM • Södra Promenaden 51 • 211 38 Malmö • Tel: 040-606 55 80 • E-post:

  Translate the page

  svarzh-CNenfrdeitjaes

  I veckan hölls uppstartsmötet för ett projekt gällande integrering av jämställdhetsfrågor i ledningssystem. Under workshopen samlades engagerade personer från ett 20-tal organisationer för att diskutera hur man kan lyfta in jämställdhetsaspekter i befintliga styrsystem.

  Bland annat diskuterades vikten av att inkludera männen i arbetet, värdet av att mäta och föra statistik samt svårigheten med att styra mjuka värden, så som företagskultur. Du kan läsa en sammanfattning från workshopen här >>

  Du kan även ta del av de presentationer som hölls under mötet:

  Linnea Turnstedt, Stiftelsen TEM - Integrering av jämställdhet i ledningssystem
  Martina Skrak, Länsstyrelsen Skåne - Ett Jämställt Skåne 
  Anders Forkman och Ingela Malmborg, Vinge Advokatbyrå - Praktiska exempel på jämställdhetsarbete i advokatverksamhet

  Om du är vill ha mer information eller vill delta i projektet, kontakta oss! 
  Linnea Turnstedt

  0708-927305

  Om projektet

  TEM har beviljats finansiering från Jämställdhetsmyndigheten för ett projekt om att integrera jämställdhetsfrågor i befintliga ledningssystemsstrukturer. Projektet kommer att löpa från januari till september 2019 och inom ramen för projektet kommer vi att undersöka, både genom teoretiska undersökning och workshop med organisationer och företag, hur verksamheter kan arbeta för att integrera jämställdhetsaspekter i sina befintliga ledningssystem (t.ex., ISO 14001, ISO 45001/OHSAS18001 eller ISO 26000). Genom att skapa en metodik för att implementera dessa frågor i till exempel befintliga rutiner är målet att skapa en mer konkret struktur och därmed underlätta och befästa arbetet för en mer jämställd verksamhet.

   

  Vilka är vi på TEM?

  TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

  Kontakta oss!


  040-606 55 80
  Nyhetsbrev

  TEM logo