sven

Boka in höstens träffar redan nu!

Höstens träffar med CSR Skåne

Nu är det äntligen snart dags för semester - om du inte redan hunnit gå på ledighet vill säga! För att vi ska ha något att se fram emot när vi kommer tillbaka till kontoret har vi på CSR Skåne publicerat schemat för höstens träffar. Passa på att lägga in datumen i kalendern redan nu så att du inte missar någon av chanserna att vidareutbilda dig och nätverka med andra som arbetar med att skapa en mer hållbar värld. Läs mer om respektive träff genom att klicka på länkarna nedan. 

 

11 september - Kunskap och inkludering för ett hållbart samhälle
Med talare från Skåne Stadsmission, Lunds Tekniska Högskola och Qlik får vi under denna träff lära oss mer om hur vi kan arbeta med att minska fattigdomen i samhället, hur vi rent praktiskt kan hantera utbildningsbehov inom våra organisationer och skälen till varför LTH numera inkluderar hållbarhetsaspekter i alla sina utbildningar. Genom en workshop befäster vi kunskaperna ytterligare och ser hur vi kan arbeta med dessa frågor i våra verksamheter.


11 oktober - Hållbara städer
Under denna träff fokuserar vi på städernas roll i arbetet för att nå en hållbar utveckling. Hur kan vi arbeta med såväl hårda som mjuka värden för att optimera livet i staden? Redan nu bokade talare kommer från bland annat Schneider Electric och Individuell Människohjälp. 

 

7 november – Företag som nyckelaktörer i hållbarhetsarbetet
Under denna träff belyser vi olika delar av organisationers arbete för att skapa en mer hållbar industri och därigenom omvärld. Vi kommer att diskutera såväl innovationer och nytänkandets roll som praktiskt tillvägagångssätt för att säkra hållbarhet i leverantörskedjan. Talare kommer från bland annat Innovation Skåne och IKEA. 


4 december – Hållbar konsumtion och produktion
Vår produktion och konsumtion av varor är i många fall ohållbar. Hur ska vi ställa om sättet vi tillverkar på? Och hur kan vi på bästa sätt uppmuntra en konsumentförändring? Redan bokad talare är Länsstyrelsen Skåne. Missa inte det efterföljande julminglet! 

 

 

Ps. glöm inte bort att vi ses redan i sommar! 
- 14 augusti: Hållbar konsumtion på Malmöfestivalen
- 23 augusti: Biologisk mångfald på Alnarp

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2021 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.