sven

CSR Skåne välkomnar Sparbanken Syd till nätverket!

image005

CSR Skåne välkomnar Sparbanken Syd som ny medlem i nätverket. Sparbanken Syd har ett starkt hållbarhetsengagemang och bedriver verksamheten med syftet att främja sparande och initiativ för en hållbar livsstil. Vi ser fram emot att få ta del av företagets kunskap och erfarenheter. Sparbanken Syd beskriver sig som följande: 

”Sparbanken Syd är landets äldsta och enda självständiga sparbank. Banken bedriver sin verksamhet via nio kontor i Simrishamn, Malmö, Kristianstad, Tomelilla, Kivik, Borrby, Lomma och huvudkontoret i Ystad. Sparbanken har inga ägare eller utdelningskrav utan överskottet återinvesteras till gagn för en hållbar utveckling via bankens stiftelse. Sparbanken Syd arbetar aktivt med hållbarhetsfrågor både genom egna initiativ och genom samverkansprojekt med andra organisationer".

 

CSRSkåne

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2021 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.