TEM • Södra Promenaden 51 • 211 38 Malmö • Tel: 040-606 55 80 • E-post:

  Translate the page

  svarzh-CNenfrdeitjaes

   

  Den 15:e februari var det återigen dags för årets stora konferens i hållbar sjukvård - Nordic Conference on Sustainable Healthcare! 

  Konferensen anordnades av TEM:s nätverk, Nordic Center for Sustainable Healthcare, tillsammans med Aktuell Hållbarhet och det var en givande dag i Stockholm. I år samlades aktörer från över 10 länder som att diskutera lösningar för att skapa en mer hållbar sjukvård. Årets talare fokuserade på en rad ämnen som miljövänliga sjukhus, antibiotikaresistens, hållbara läkemedel och hållbar upphandling. Dessutom bjöd konferensen på en internationell utblick då vi bjudit in ledande beslutsfattare och experter från bl a Israel, Storbritannien oc USA som berättade om framgångsfaktorer för hållbar utveckling som de tillämpat i sina respektive verksamheter. 

  Några av de ord som publiken använde för att sammanfatta konferensen

  Under konferensen delades dessutom 3 priser ut till Årets organisatör av hållbar sjukvård, Årets företag inom hållbar sjukvård och Årets innovation inom hållbar sjukvård. Ett stort grattis till alla vinnare! 

  • Region Västragötaland - Årets organisatör av hållbar sjukvård
  • Durapulp av swt Developement, Region Halland, Region Västragötaland och Södra - Årets innovation inom hållbar sjukvård
  • OCO Nordic - Årets företag inom hållbar sjukvård


  Malin Emmoth, SWT Development, Anna Teghammar, Västra Götalandsregionen och Magnus Clarin, OCO Nordic.

  Vilka är vi på TEM?

  TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

  Kontakta oss!


  040-606 55 80
  Nyhetsbrev

  TEM logo