sven

The Nordic Conference on Sustainable Healthcare 2018 – tack till alla talare, deltagare och partners!

 

Den 15:e februari var det återigen dags för årets stora konferens i hållbar sjukvård - Nordic Conference on Sustainable Healthcare! 

Konferensen anordnades av TEM:s nätverk, Nordic Center for Sustainable Healthcare, tillsammans med Aktuell Hållbarhet och det var en givande dag i Stockholm. I år samlades aktörer från över 10 länder som att diskutera lösningar för att skapa en mer hållbar sjukvård. Årets talare fokuserade på en rad ämnen som miljövänliga sjukhus, antibiotikaresistens, hållbara läkemedel och hållbar upphandling. Dessutom bjöd konferensen på en internationell utblick då vi bjudit in ledande beslutsfattare och experter från bl a Israel, Storbritannien oc USA som berättade om framgångsfaktorer för hållbar utveckling som de tillämpat i sina respektive verksamheter. 

Några av de ord som publiken använde för att sammanfatta konferensen

Under konferensen delades dessutom 3 priser ut till Årets organisatör av hållbar sjukvård, Årets företag inom hållbar sjukvård och Årets innovation inom hållbar sjukvård. Ett stort grattis till alla vinnare! 

  • Region Västragötaland - Årets organisatör av hållbar sjukvård
  • Durapulp av swt Developement, Region Halland, Region Västragötaland och Södra - Årets innovation inom hållbar sjukvård
  • OCO Nordic - Årets företag inom hållbar sjukvård


Malin Emmoth, SWT Development, Anna Teghammar, Västra Götalandsregionen och Magnus Clarin, OCO Nordic.

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.