sven

CSR Skåne välkomnar Position Green till nätverket!

CSR Skåne sparkar igång det nya året med att välkomna en ny medlem till nätverket! Det Malmö-baserade företaget Position Green hjälper företag att få styrning på sin hållbarhetsdata. De ser fram emot att öka sina kunskaper inom området och är särskilt intresserade av de kommande träffarna med fokus på FN's globala mål för hållbar utveckling. Här presenterar de sig själva: 

"Position Green är ett snabbväxande företag med ambitionen att revolutionera hur företag och organisationer arbetar hållbart.
Vår egenutvecklade mjukvara hjälper våra kunder att på ett effektivt och smart sätt samla in, analysera, visualisera och rapportera hållbarhetsdata.

Position Green arbetar idag med företag och organisationer i flertalet branscher och storlekar - allt ifrån mindre och medelstora aktörer till större industriföretag, börsnoterade livsmedelsföretag, landsting, transportbolag, fastighetsbolag, banker och ledande private equity företag"

 

 

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2021 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.