sven

Välkomna på CSR Skånes nätverksträff med fokus på kemikalier

Den 13:e november möts medlemmarna i CSR Skåne återigen för att lyssna på föreläsningar från hållbarhetsexperter. Denna gång kommer vi att fokusera på Kemikalier i verksamheten och vi kommer att gå igenom några av dem områden som brukar vara problematiska eller som är av särskilt intresse för verksamhetsutövare.

Dagens värd, Pontus Alexandersson, Environmental Manager på Thule Group, kommer att inleda träffen med en presentation kring hur de arbetar med kemikalier i produkter. Ellinor Nilsson, Environmental Specialist på IKEA kommer att fokusera på elektronik och de regler som omger det området, exempelvis RoHS. Genom Jeanette Green, Gruppchef på  BASTA, får vi också lyssna på hur man kan tänka gällande materialval i byggnader. Vi kommer också att få lyssna på talare från EcoOnline som berättar om den praktiska kemikaliehanteringen i verksamheten och hur man rent konkret kan arbeta med området. Dessutom kommer Lars Gustafsson från BASF, en av världens största kemikalietillverkare, att berätta om hur de tänker kring en mer hållbar kemikalieanvändning i framtiden. 

Anmäl dig och en kollega redan idag. Lägg märke till att vi har ett begränsat antal platser!

Tema: Kemikalier i verksamheten
När: 13:e november, 13.00-16.00 (därefter rundvandring)
Var: Thule Group, Fosievägen, 13 214 31 Malmö
Anmälan:    Obs, träffen är fullbokad    

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2020 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.