sven

CSR Skåne Lounge på Malmöfestivalen

Nu är programmet till Malmöfestivalen äntligen släppt och du hittar CSR Skåne Lounge som en av programpunkterna! Den 16:e augusti klockan 15.00 slår vi upp portarna till Biograf Spegeln på Stortorget i Malmö.

På CSR Skåne Lounge får vi veta mer om varför Skåne är en av Europa mest spännande regioner, hur vi i Skåne arbetar med hållbarhet och hur vi kan komma ännu längre! Dessutom kommer några av våra medlemmar att finnas på plats och visa och berätta om sina produkter och lösningar. Välkommen till ett avslappnat samtal om hållbarhetens olika aspekter! 

Exklusivt för nätverksmedlemmar går vi sedan vidare till Scandic Kramer på andra sidan Stortorget där vi avnjuter en afterwork med rabatterade priser. Det vill du inte missa! 

Så kom och möt oss den 16:e augusti! Ta en drink i baren och passa på att möta andra skåningar som vill skapa en bättre värld.

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2020 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.