sven

CSR Skåne på Malmö Festivalen

CSR Skåne bjuder in alla besökare på Malmö Festivalen till CSR Skåne Lounge den 16:e augusti kl 15 på Biograf Spegeln, i självaste hjärtat av festival-vimlet.

På CSR Skåne Lounge kommer vi att berätta mer om varför Skåne är en av Europa mest spännande regioner, hur vi i Skåne arbetar med hållbarhet och hur vi kan komma ännu längre! Dessutom kommer några av våra medlemmar att finnas på plats och visa och berätta om sina innovativa produkter och lösningar. Det blir ett avslappnat samtal där vi tillsammans kan diskutera hållbarhetens olika aspekter. Exklusivt för medlemmar i TEM:s nätverk beger vi oss sen till Scandic Kramer på en after work med rabatterade priser! Lägg märke till att anmälan till after worken krävs. Anmäl dig här >>

Så kom och möt oss den 16:e augusti! Ta en drink i baren och passa på att möta andra skåningar som vill skapa en bättre värld.

 

 

Ps. Om du som nätverksmedlem vill vara en av talarna, kontakta oss på 

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2020 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.