sven

Välkomna på möte med det nordiska inköpsnätverket för hållbar sjukvård och sjukhus-studiebesök i Skövde

TEM:s nätverk Nordic Center for Sustainable Healthcare anordnar 2 spännande aktiviteter i maj. 

Anmäl dig och en kollega redan idag för att säkra er plats! 

Möte med nordiska inköpsnätverket för hållbar sjukvård
- Malmö, 30 maj, 09.00-15.00

Nästa möte med det nordiska inköpsnätverket för hållbar sjukvård kommer att hållas i Malmö. Förrutom presentationer från bland annat Anja Ekstrand på Koncerninköp i Region Skåne och Susanne Backer från Region Midt Jylland kommer vi gemensamt att diskutera framtida fokusområden för det nordiska inköpsnätverket. Nätverket är ett subkluster till NCSH och bildades genom ett pilotprojekt finansierat av Nordiska Ministerrådet kring inköp av hållbara textilier i sjukvården. Tanken är att fler områden nu ska inkluderas i arbetet och förslag finns på arbetsgrupper kring nordiska guidelines för krav på förpackningar och krav vid upphandling av energilösningar. Nätverket är öppet för både inköpande sjukvårdsorganisationer och leverantörer. 
Information från nätverkets första möte kan du hitta här >>

obs, det finns 2-3 talarplatser kvar för medlemmar i NCSH. 


Läs mer i inbjudan >>

Studiebesök på Skaraborgs Sjukhus
- Skövde, 19 september 9.30-16.30

Nästa nätverksöte med Nordic Center for Sustainable Healthcare blir en kombinerad studiebesök och workshop tillsammans med Västra Götalandsregionen i Skövde. Vi kommer bland annat bli förevisade en solcellsanläggning på sjukhuset och andra energispararåtgärder samt avfallshantering. Vi kommer även ha en workshop med talare från både företag och sjukvården. Fokus kommer att vara energieffektivisering och resurshantering. 

Läs mer i inbjudan >>

 

Om du vill veta mer om vårt nätverk inom hållbar sjukvård kan du gå in på NCSH hemsida här >>


 

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2020 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.