sven

CSR-träff med TEM:s nätverk den 29 september

PublikenHöstens första CSR-träff med TEM:s nätverk hade vi den 29 september i Malmö hos advokatbyrån Mannheimer Swartling. Dagens värd gjorde ett underbart jobb med träffens organisatoriska moment – det bjöds på en god frukost och mysig fika. Stämningen visade att även träffens innehåll höll en hög standard, vilket vi på TEM är väldigt glada för!

Dagens tema var ”Trendsättare: företag som driver utvecklingen i sina branscher”. Förutom Michael Karlsson, partner och ordförande i Mannheimer Swartlings pro bono verksamhet, lyssnade vi på Ann-Sofie Gunnarsson, som jobbar med samarbete med sociala entreprenörerIKEA; Johan Berhin, designer och grundare av Green Furniture; Christina Nylin, hållbarhetsansvarig och verksamhetsutvecklare på Länsförsäkringar Skåne; Jakob Nielsen, Chief Business Development Officer på Orbital Systems; och Christina Stafström, miljöcontroller på Tetra Pak.

Vi vill tacka träffens talare för deras intressanta och insiktsgivande presentationer. Vi vill även tacka dagens värd Mannheimer Swartling för en utmärk organisation och välkomnande atmosfär!

Läs mer om CSR-träffen på TEM:s blogg.

Om din organisation vill gå med i TEM:s nätverk eller om du vill veta mer om våra aktiviteter, läs mer här eller kontakta oss.

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.