sven

- Kostnadsfri utbildning: Effektivt lagbevakningsarbete

Den 9:e april ges ett kostnadsfritt utbildningstillfälle för alla som använder eller vill börja använda vårt lagbevakningssystem Lagledning.se.

Lagledning.se har utvecklats på senaste och innehåller en del ny funktionalitet som vi vill hjälpa alla er användare att komma igång med. På utbildningen går vi igenom:
- Hur fungerar Lagledning och vad omfattar systemet? Vi kör en demonstration av systemet. Tips & tricks, samt tid för era frågor.
- Hur man i praktiken kan använda och föra in ett lagbevakningssystem i organisationen för att frigöra arbetstid och därmed sänka kostnaden för arbetet med lagbevakning och lagefterlevnad (uppföljning av avvikelser etc).
- Påminnelse: Ni som använder Lagledning idag - ta med er alla frågor så svarar vi! För er som har frågor specifika för er organisation så kommer våra konsulter finnas tillgängliga fram tills kl 11.

Du är varmt välkommen att anmäla ditt deltagande till .

Väl mött den 9:e april i TEM:s lokaler på Stortorget 17 i Malmö. Vi börjar med frukost kl 08.30 och avslutar utbildningen kl 10.30.

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.