sven

CSR syd blir CSR north


12-13 mars 2013 anordnar TEM tillsammans med Region Skåne en stor CSR-konferens för fjärde gången. Konferensen byter namn från CSR syd till CSR North – Gateway to Nordic markets. Från att ha varit en regional konferens utökas agenda och deltagande till norra Europa.


Denna gång kommer konferensen att genomföras som tvådagars konferens med inslag av workshop och parallella sessioner med olika teman under dag 2. Mellan dag 1 och dag 2 kommer även att anordnas galamiddag med eventuell prisutdelning. Kopplingen av CSR till organisationers kärnverksamhet och affärer kommer att vara ett fokusområde och större delen av konferensen kommer att hållas på engelska.

Målgruppen för konferensen är företag, den offentliga sektorn samt frivilligorganisationer i de nordiska länderna samt angränsande länder i norra Europa såsom Tyskland, Polen, UK m.fl. De tre senaste åren då konferensen hållits på svenska har antalet deltagare stigit konstant till över 200 personer. En konferens på engelska bör då locka åtminstone 250 – 300 personer.

Vi är i process att bekräfta talare, samarbetspartners och utställare m.fl. för konferensen. Vi ber er vända till Hanna Savola () eller Carl Höjman () med förfrågrningar om samarbete, sponsring osv.

 

Publicerad: 2012-08-09, Senast ändrat: -

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.