sven

- Snart dags för CleanMed Europe 2012

 

Den 26-28 september arrangeras för tredje gången CleanMed Europe, Europas ledande konferens inom hållbar sjukvård i Malmö. Konferensen organiseras av Region Skåne tillsammans med TEM och Health Care Without Harm. Mixen av privata, offentliga och icke-statliga aktörer banar vägen för givande och intressanta diskussioner där kontakter kan knytas och kunskapsutbyte och innovation står i centrum.

 

Mellan 300-400 deltagare förväntas delta under tre intensiva dagar som bjuder på över 70 talare på de parallella sessionerna och flertalet internationellt välkända talare inom hållbar sjukvård. Utöver detta deltar flera tunga organisationer som sponsorer och utställare. Om du inte kan delta alla tre dagarna går det bra att anmäla sig till enskilda dagar.

 

Med denna mängd av internationella erfarenheter samlade står konferensen väl rustad för att ta upp hållbarhetsfrågor inom sjukvården på lokal till global nivå. Enbart i Sverige står sjukvården för omkring 9% av BNP, en siffra som bara ser ut att växa de kommande åren. Sjukvårdssektorn har således kapaciteten att på egen hand lämna ett stort bidrag till en mer hållbar utveckling – till exempel genom smarta lösningar på energikonsumtion, upphandlingar och rutiner kring kemikalieanvändande.

 

Allt fler inser att hälsa och hållbar utveckling går hand i hand. Sammanfattningsvis har sjukvårdssektorn ett stort ansvar, men också unika möjligheter att bidra på detta område. Välkommen till CleanMed Europe 2012!

Vill du registrera dig? Klicka här >>

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.