sven

CSR-tempen

Är ni en liten eller mellanstor verksamhet som vill bredda ert hållbarhetsarbete och ta reda på vad Corporate Social Responsibility (CSR) betyder just för er? Eller kanske är ni en del av en större koncern och vill ta initiativet till ett utökat samhällsengagemang?

CSR-tempen innebär att vi kommer ut till er verksamhet och tar pulsen. Under en heldag fördjupar vi oss i vad ni kan göra för att ta ert hållbarhetsarbete vidare, stärka ert varumärke och relationen till era intressenter. Vi tar i första hand utgångspunkt i ISO 26000 – den vägledande standarden inom socialt ansvarstagande. Efter besöket gör vi en analys som lyfter fram de för er verksamhet mest angelägna CSR-frågorna. Sen ses vi igen i en spännande och inspirerande workshop där vi tillsammans diskuterar resultaten och blickar framåt.

Omfattning: En halv till en dag besök på plats, en halv till en dag för analys och rapportskrivning + en halv dags workshop

Kontakta oss på 040-606 55 80 eller så berättar vi mer.

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.