sven

TEM stöttar vid hållbarhetsredovisning inom offentlig verksamhet

Statligt ägda bolag har sedan 2009 en legal skyldighet att hållbarhetsredovisa enligt Global Reporting Initiative (GRI):s riktlinjer. Liksom statligt ägda bolag har kommuner och andra offentliga verksamheter ett stort ansvar för att bidra till en hållbar samhällsutveckling. Trenden går mot att allt fler offentliga verksamheter arbetar strategiskt med hållbarhetsfrågor och rapporterar sitt hållbarhetsarbete. 

 

Innan sommaruppehållet höll TEM en frukostträff om hållbarhetsredovisning inom offentlig verksamhet. Intresset för frågan var stor och vi planerar nu att sparka igång ett TEM projekt med fler deltagande kommuner och kommunalt ägda bolag. Under projektets gång kommer de deltagande organisationerna, med stöd av TEM och med feedback från andra deltagare, att ta fram en hållbarhetsredovisning. Vill du veta mer? Kontakta: Hanna Savola 0708 997076 eller

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.