TEM • Södra Promenaden 51 • Malmö • SWEDEN • Tel: +46 (0)40-606 55 80 • E-post:

sok-mobil

Translate the page

svarzh-CNenfrdeitjaes
Den 14 oktober hölls en konstituerande stämma för den nystartade föreningen CSR Forum Sverige. Föreningens syfte är att fungera som en plattform för erfarenhetsutbyte och kontaktskapande, skapa förståelse och kunskap för CSR i samhället och  främja arbetet med CSR-frågor i samhället. Vid starten vill ett 50-tal personer gå med i nätverket.

Initiativet till att starta föreningen CSR Forum Sverige kommer från Stiftelsen TEM som även startat företagsnätverket CSR Skåne. När CSR Skåne drog igång märkte TEM att det även fanns ett behov av ett nätverk för individer. CSR Forum Sverige riktar sig till personer som på något sätt arbetar med CSR-frågor, inom företag och andra organisationer och som vill träffa andra som arbetar med CSR-frågor för att utbyta erfarenheter och utveckla CSR-arbetet.  

Nätverket kommer att vara uppbyggt på liknande sätt som CSR Forum Danmark och även samarbeta med den föreningen.Det kommer att finnas olika arbetsgrupper som kan ta sig an specifika frågor och även allmänna diskussionsträffar står på agendan.  Det är upp till medlemmarna att själva välja vilka frågor man vill arbeta med, utifrån föreningens definition av CSR-begreppet. 

Kontakt: Iris Rehnström, , 0708-92 73 03

 

Vilka är vi på TEM?                                        

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. 
Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver
också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.    

 

Kontakta oss!


040-606 55 80
Nyhetsbrev

 

                                                 

 

 

Scroll to top