sven

Vårens öppna utbildningar på TEM

pil_utb_10Redan nu kan du boka in dig på någon av TEM:s öppna utbildningar under våren. Kurserna vänder sig till både privata företag och offentliga verksamheter där det finns behov av att stärka kompetensen inom miljöområdet.

I vår kan du bland annat välja mellan kurser som handlar om grundläggande miljökunskap, miljöledning, CSR, miljörevision, att engagera i miljöarbetet och klimatarbete.

Kurserna hålls i våra egna lokaler i centrala Lund, i grupper om fem till tio deltagare. Genom att hålla grupperna små skapas en nära dialog mellan deltagare och de erfarna kursledarna.

Stiftelsen TEM har 25 års erfarenhet av att genomföra miljöutbildningar för organisationer i alla storlekar. Referenser och kursutvärderingar skickas gärna om så önskas.

Kurserna kan även genomföras som interna kurser i din organisation. I så fall är det bara att höra av sig till oss så diskuterar vi detta.

Läs mer i vårt utbildningsblad >>>

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2021 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.