sven

TEM fyller 25 år 2009

TEM började som ett projekt 1981 på Tekniska Högskolan i Lund. Projektet TEM ombildades 1984 till Stiftelsen TEM vid Lunds universitet med verksamheter i Malmö, Sjöbo och Lund. Stiftare var Malmö Stad, Sjöbo Kommun och Lunds Universitet.

TEM har verkat inom ett brett spektra av miljötekniska utvecklingsområden som t.ex., stirlingmotorer, energisystem och system för återvinning av dryckesförpackningar. TEM var bl.a. ledande och drivande med att introducera nya synsätt inom miljöområdet som förebyggande miljöskydd, miljörevisioner och miljödriven produktutveckling.

TEM står idag på tre ben; forskning och utveckling, utbildning och konsultverksamhet, alla inom miljöområdet. Verksamheten är helt projektfinansierad, vilket innebär att varje projekt skall bära sina egna kostnader och ha sin egen finansiering.
Naturligtvis kommer vi att fira att vi fyller 25 år på något sätt och vi planerar lite festligheter i september. Närmare detaljer återkommer vi med längre fram.

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2021 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.