sven

Senaste nyhetsbreven

Dags att anmäla sig till CSR Syd 2012

Snart är det jul, sedan är det CSR Syd! Tiden går fort, och det är dags att anmäla sig till konferensen som hålls den 15 mars 2012 i Malmö.

- CSR Syd är den innehålls- och arrangemangsmässigt bästa konferensen om CSR-frågor som jag har varit på i Sverige, och jag har varit på en hel del, säger Rosman Jahja, kommunikationschef på Trelleborg, som deltagit på båda de två senaste årens konferenser. Se hela pressmeddelandet här.

Vid anmälan som görs via hemsidan innan 15 januari är inträdet 1 450 kr per person ex moms. Efter den 15 januari är inträdet 1750 kr ex moms. All fika och och lunch ingår såklart!

Vill din organisation vara medarrangör och sponsor? Vara utställare och synas extra bland 200 nyckelpersoner i CSR-branschen? Kontakta mig gärna på 0705- 79 00 12 eller   så berättar jag mer.

Väl mött den 15 mars!

Hälsningar från oss på TEM

/Carl Höjman, ansvarig CSR Syd 2012
 

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2023 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.