sven

Upphandling – Utmaningar och möjligheter

Datum
26 okt 2023 09:00 - 10:30

Beskrivning

Har du också upplevt upphandling som ett ypperligt verktyg för att driva hållbarhetsfrågorna framåt?

Men bland möjligheterna kopplade till upphandling finns även vissa utmaningar: Upphandlingsprocessen anses vara ett trögt instrument då upphandlingen kan överklagas, med långsam projektimplementering.

Vid denna träff får du ta del av exempel från upphandlingar som fungerat, och en introducerande vägledning i vad du bör ha i åtanke för att göra en lyckad upphandling. Den sämsta affären är just ingen affär, eller böter. Bjud gärna med de som gör upphandlingar i din organisation, sitter på inköp bland offentliga aktörer samt de som handlar med offentliga aktörer.

Anmäl dig här

Exempel på lagstiftning och ISO-system kopplade till träffen, samt några artiklar med goda exempel, presenteras i CSR Skånes medlemsgrupp på LinkedIn. Gå med idag för att inte missa något! CSR Skånemedlemmar går alltid gratis på våra evenemang. 

Vill ni presentera era erfarenheter under träffen? Kontakta Caroline Charlier genom att mejla

Datum: 26 oktober 2023

Tid: 09.00–10.30 

Plats: (Hybrid) Zoom eller på plats vid vårt Malmökontor (Södra Promenaden 51). Det finns möjlighet till mingel med deltagarna efteråt. Vill du delta på plats? Skicka ett mejl till Caroline Charlier () med rubrik “Upphandling”.

Kostnad: Gratis för medlemmar i TEM:s nätverk (CSR Skåne och NCSH). Övriga: 995 kr ex. moms.


CSR Skåne logotyp utan bakgrundÄnnu inte medlem i nätverket? Du registrerar dig enkelt här!

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2023 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.