sven

Stiftelsen TEM erbjuder rådgivning med kundnytta i fokus. Sedan 1984 har vi hjälpt organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete på kort och lång sikt.

Med vår vidsträckta erfarenhet har vi stöttat några av världens ledande varumärken, såväl som små företag, kommuner och landsting. Flera av våra anställda har haft ledande befattningar inom miljöområdet och CSR i flera olika branscher. Vi har därmed kunskap och stor insikt i hur du kan arbeta med hållbarhetsfrågor på ett rationellt och kostnadseffektivt sätt.

Har ni särskilda mål och önskemål? Vi skräddarsyr gärna våra tjänster för att passa era behov.

Kontakta oss för mer information »

Stiftelsen TEM erbjuder tjänster inom:

Projekt

Vi har lett och deltagit i många projekt genom åren. Områdena har bland annat varit inom energi och hållbar sjukvård – med spännvidd över flera kontinenter.

Om ni är intresserade av att samarbeta med oss i något projekt, tveka inte att höra av er till . Vi är alltid öppna för nya projektförfrågningar. 

Läs om våra pågående och avslutade projekt i nätverket Nordic Center for Sustainable Healthcare (NCSH) genom att klicka på knappen:

Till NCSH:s projekt


Strategi

Vi kan hjälpa er organisation att utveckla ert strategiarbete. Varje lösning är anpassad efter era önskemål. Vårt utbud sträcker sig från väsentlighetsanalyser, till gap-analyser, SDG-analyser, cirkulära lösningar, rapporter, hållbarhetsstrategier och mycket mer.

Skicka ett mejl till för fler detaljer.


Revision

Vi har under decennier stöttat verksamheter inom miljöområdet i bland annat tillverkningsindustrin, transportsektorn, tjänsteföretag samt aktörer inom hälso- och sjukvård.

Behöver ni stöttning kring exempelvis ISO 14001 och lagefterlevnadskontroller? Hör av er till oss på .

 

 

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2023 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.