sven

CSR Skåne välkomnar Climat80!

Vi är glada att få välkomna Climat80 till vårt hållbarhetsnätverk CSR Skåne. Vi ser fram emot ett givande samarbete framöver! 

 

Vilka är Climat80?
Climat80 Gruppen utformar, installerar och servar luft, vatten och energiflöden i fastigheter – vi förvaltar och sköter om. Våra åtta teknikområden spänner över ventilation, värme och sanitet, kyla, el, automation, sanering, energi och fastighetsförvaltning. Sedan starten 1983 har vi utvecklat verksamheten och växt tillsammans med våra kunder som vi följer ut i världen. Climat80 AB med sju dotterbolag har idag 400 anställda, omsätter ca 700 miljoner kronor och finns i Södra Sverige.


Hur arbetar ni med hållbarhet?
Energieffektivisering är en naturlig del i hela vår verksamhet. Climat80 Gruppen erbjuder energimedvetna lösningar inom installation, teknisk service och fastighetsförvaltning.

Climat80s affärsmodell och hela vårt verksamhetssystem är cirkulärt – det är vår unika process för att säkerställa en samsyn i precis allt vi gör i syfte att leva upp till ständig utveckling och ett långsiktigt hållbart företagande och samhälle.

 
Varför har ni valt att gå med i CSR Skåne?
CSR Skåne har ett brett nätverk av företag som ger goda förutsättningar för utbyte av kunskap och erfarenheter. Tillsammans kan vi arbeta för ett ökat miljö- och samhällsansvar.

CSR Skåne är ett av Sveriges största hållbarhetsnätverk och samlar närmare 100 aktörer som vill utvecklas inom CSR, byta erfarenheter och skapa affärsnytta. Genom våra träffar och seminarier skapar vi en mötesplats där offentliga verksamheter och näringslivet diskuterar sina utmaningar, där innovativa små aktörer kan möta etablerade giganter och där vi alla kan dela med oss av expertis och erfarenhet. Du kan läsa mer om CSR Skåne här >> 

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.