sven

Matens roll i en hållbar framtid

Varmt välkomna till en föreläsning och dialog under Malmöfestivalen där vi diskuterar matens roll i arbetet för att skapa en hållbar framtid. Vi bjuder tillsammans med Restaurang Spill och Scandic in till ett samtal om hur vi kan arbeta för en mer långsiktigt hållbar produktion och konsumtion av mat och dryck.


 För tredje året i rad bjuder Skånes största hållbarhetsnätverk tillsammans med Scandic in till en diskussion om hur vi kan arbeta för en mer långsiktigt hållbar produktion och konsumtion av mat och dryck.

Få ämnen engagerar människor lika mycket som just vad vi äter. Skånska aktörer arbetar ständigt för att utveckla matkulturen och idag är det dessutom viktigare än någonsin att också diskutera detta ur ett hållbarhetsperspektiv. Med oss har vi Erik Andersson, en av grundarna till Restaurang Spill, som kommer berätta om deras verksamhet och hur man kan skapa både hållbara och goda rätter genom att använda sig av just matspill! Vi kommer dessutom att ha en paneldiskussion med inbjudna deltagare från bl a Malmöfestivalen. 

När: 15.00-16.30 (därefter mingel), 14 augusti
Var: Scandic Kramer, Malmö
Kostnad: Gratis!
Anmälan  

Kom och möt oss på Scandic Kramer den 14 augusti och bli inspirerad av intressanta presentationer, goda exempel och utvecklande samtal tillsammans med andra skåningar som vill vara med och skapa en bättre värld!


Ps. Missa inte heller den klädbytaraktibitet som Scandic, CSR Skåne och Swopshop anordnar på söndagen 11 augusti, klockan 11-14, på Scandic Kramer i Malmö. Läs mer om eventet här >>

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2020 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.