sven

CSR Skåne välkomnar Skanska som ny medlem

Vi är glada att få välkomna Skanska till hållbarhetsnätverket CSR Skåne. Vi ser fram emot ett givande samarbete framöver och låter företaget presentera sig nedan:


"Skanska är ett av världens största byggföretag. Vår kärnverksamhet i Sverige består av att utveckla, bygga och underhålla den fysiska miljö som vi lever i. Vi utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar och strävar efter att vara ledande inom kvalitet, grönt byggande, arbetsmiljö och etik. Mer än två tredjedelar av omsättningen i Skanska Sverige är grönt byggande enligt Gröna kartan, vår egen modell för att styra, mäta och kommunicera hållbarhet i våra byggprojekt. Social hållbarhet är ett av våra fokusområden sedan 2015, tillsammans med klimatfrågan, där vi har målet att vara klimatneutrala i hela kedjan från framställning av material till rivning av byggnationen senast år 2045".

 

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2021 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.