sven

TEM - lite mer internationellt än vad många tror

world map 146505 960 720TEM  har under de senaste åren börjat arbeta mer och mer internationellt. Även tidigare har TEM haft projekt, samarbeten och föreläsningar på vitt skilda ställen som USA, Taiwan, Afrika och runt om i hela Europa, men detta har accelererat något under de senaste åren, samtidigt som vi har vår självklara bas i Sverige och i Malmö. 

TEM har under det senaste halvåret haft uppdrag, föreläsningar, projekt och liknande i Oslo, Helsingfors, Berlin, Torino, Reykjavik, Tel Aviv, Köpenhamn, men även naturligtvis runt om i Sverige.

Några av våra internationella projekt är bland annat:

  • Nordic Export task force - leds av Nordic Innovation. Olika arbetsgrupper där vi bland annat tittar på olika marknader för framtida insatser, framförallt USA, Kanada och Tyskland.
  • Internationalisering av kluster - finansierat av Energimyndigheten där vi bla skrivit Letter of Intent för samverkan inom gröna innovationer med Politecnico di Torino, Afeka och C2DS.
  • Joint Nordic events där vi ska fokusera på sjukhus som hävstång för smarta och cirkulära städer med nordiska partners i Israel.
  • TEM håller även på att skriva ett Nordiskt White Paper om hållbar sjukvård, där event redan genomförts i Sverige och på Island. Den 31 maj har vi en workshop i Helsingfors under Upgraded Life Festival, den 3 oktober en i Stockholm i samarbete med Swecare och senare i höst i Norge och Danmark.
  • TEM driver förutom den regionala nätverket www.csrskane.se även ett internationellt nätverk www.nordicshc.org med medlemmar från ett 15-tal länder.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer, eller delta i något av våra framtida projekt.

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2021 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.