sven

CSR Skåne välkomnar Faiveley Transport Nordic till nätverket!

Faiveley-Transport.jpg

CSR Skåne välkomnar Faiveley Transport Nordic som ny medlem i nätverket. Vi ser fram emot att få ta del av företagets kompetens kring hållbara färdmedel och deras erfarenheter gällande hållbarhetsarbete. Faiveley Transport Nordic beskriver sig som följande:

"Faiveley Transport Nordic AB (FTN) i Landskrona ingår i Wabtec Corporation, en systemleverantör till den internationella järnvägsindustrin. Företaget i Landskrona grundades för 100 år sedan och är en av de ledande aktörerna på den nordiska järnvägsmarknaden där vi genomför olika typer av service och förbättringsprojekt av många av de nordiska tågtyperna med fokus på bromssystem, dörrsystem, luftkonditioneringssystem samt elektronik. Vi är dessutom världsledande leverantör av blockbromsar och bromsregulatorer och exporterar till många olika typer av tågprojekt över hela välden. Företaget har idag 170 anställda verksamma inom försäljning, konstruktion, utveckling, tillverkning samt service och underhåll. Wabtec erbjuder ett brett produktsortiment bestående av system för luftkonditionering, elektromekanik, elektronik, bromssystem, koppel och underhållsservice till kunder runtom i världen. Wabtec Corporation har sitt huvudkontor i Pennsylvania, och har idag ca 20 000 anställda". 

 

CSRSkåne.PNG

 

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2021 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.