TEM • Altonagatan 3 • 211 38 Malmö • SWEDEN • Tel: +46 (0)40-606 55 80 • E-post:

sok-mobil

Translate the page

svarzh-CNenfrdeitjaes

Vi är glada att få välkomna EcoOnline till CSR Skåne! Företaget kan, med hjälp av sitt digitala verktyg, bidra till en mer hållbar kemikaliehantering och vi ser mycket fram emot chansen att få samarbeta mer framöver. Vi låter Ecoonline presentera sig nedan: 

 

Med digitala lösningar online, utbildningar och stort kundfokus hjälper vi verksamheter förebygga och förhindra skador på människor och miljön genom användning av kemikalier. Som Nordens största leverantör av digitala kemikalieregister hjälper vi idag mer än 4000 verksamheter att enklare hålla koll på sin kemikaliehantering och kemikaliedokumentation. Detta gör det möjligt för verksamheter att arbeta förebyggande och förhindra skador på hälsa och miljö.

EcoOnline utvecklar mjukvara och har stort kundfokus för att göra kemikaliehantering och kemikaliedokumentation så användarvänlig och lönsam som möjligt. Det unika med EcoOnlines produkter är att hela leverantörskedjan är sammankopplad i samma databas. Bland våra samarbetspartners återfinns bl.a. Ramirent, Mekonomen, Würth och Sandviken Energi.

EcoOnline arrangerar årligen konferensen Miljö – och kemidagarna. En mötesplats för dig som arbetar med kemi-, miljö-, arbetsmiljö- och hållbarhetsfrågor. Här kan du träffa andra som arbetar med liknande frågor, bli uppdaterade om nya lagar och förordningar och praktiska fall. Forskare, myndigheter och näringsliv ger olika infallsvinklar under samma tema.

EcoOnlines mission är ”Protecting people’s lives and the environment”

 

 

 

Vilka är vi på TEM?                                        

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. 
Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver
också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.    

 

Kontakta oss!


040-606 55 80
Nyhetsbrev

 

                                                 

 

 

Scroll to top