sven

Öka din kompetens inom CSR!

Välkommen till kursen Introduktion till CSR – en utbildning för dig som vill skaffa dig grundläggande kunskaper inom hållbarhetsområdet.

Under denna halvdagsutbildning får du lära dig mer om begreppet CSR, Corporate Social Responsibility, samt de nyckelaspekter som ingår däri. Vi blandar teoretiska kunskaper, konkreta exempel och praktiska övningar så att du på bästa sätt kan tillämpa kursmomenten i din verksamhet.

Utbildningen riktar sig till:
Dig som är i uppstarten i hållbarhetsarbetet, som fått utökat ansvar eller som helt enkelt vill bredda din kompetens inom hållbarhetsområdet. 

Mål med utbildningen:
Målet med utbildningen är att du ska utvecklas i din roll och få den kunskap och de redskap som behövs för att låta hållbarhet genomsyra hela organisationen. Dessutom får du:
- Grundläggande kunskaper inom CSR och hållbarhet
- Förståelse för de sociala aspekternas betydelse för utvecklingen av företagets identitet, värdegrund, image och varumärke
- Metoder, verktyg och goda exempel inom bl a riskanalyser, målarbete och leverantörsarbete
- Kunskaper om att identifiera väsentliga hållbarhetsfrågor och välja ut fokusområden med hög relevans för verksamhetens nyckelintressenter

Datum: 8 februari, 09.00-12.00
Plats:
Altonagatan 3, 211 38 Malmö
Kostnad: 2500 kr exkl. moms, gratis för medlemmar i CSR Skåne
Anmälan:  

 

Kontakta vår kursledare för mer information:

Marie Pettersson:  , 0708 -  927 302

Marie, Fil. Dr. i ekologi, har arbetat med CSR och hållbarhet i över 10 år och har god erfarenhet av de utmaningar och möjligheter ett arbete med CSR skapar. Marie har även gjort ett flertal miljöutredningar (senast Lunds Universitet) samt byggt och integrerat ledningssystem enligt både gamla och nya ISO 14001, OHSAS och kvalitetstandarder. Hon har arbetat med regionala och internationella organisationer som riktar sig både mot konsumenter och business-to-business. 

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2021 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.