sven

CSR Skåne välkomnar Explizit som ny medlem!

Vi hälsar ytterligare en ny medlem välkommen till nätverket CSR Skåne. Explizit Environment är ett företag som tar hållbarhetsfrågorna på allvar och ser stora möjligheter i att samverka med andra nätverksmedlemmar för att skapa en mer hållbar framtid. Vi låter Explizit presentera sig:

 

Norra Europas ledande rådgivare i kemikalierelaterade näringslivsfrågor har sitt huvudkontor i Skellefteå. Vi finns även i Göteborg, Malmö och i Belgrad. Vi är fokuserade på mellanstora och stora företag och organisationer. Vi är ensamma i vårt segment om att vara kvalitetscertifierade, helt internationaliserade och vi har ett antal .GOV-kunder. Bland våra stora samarbetspartners återfinns bland annat Volvo Car Corporation, ABB och Boliden.

Explizit Environment är också initiativtagare till Europas största toppmöte inom affärsdriven kemikaliehantering med målet att avgifta världen. Detta möte har hållits i sex år med cirka 1000 deltagare totalt.  Temat har varit – och är – de goda exemplen.

Vi vill diskutera hur vi gemensamt kan bygga en argumentationssamling kring hur vi klarar av miljöpåverkan i en kemikalieintensiv affärs- och industriverksamhet och hur vi lokalt, regionalt, nationellt och internationellt  kan samverka i affärsutveckling genom att använda expertis och referenser – allt för en bättre värld. 

 

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2020 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.