sven

Nordiska Ministerrådet - ny talare på CSR Øresund

CSR Øresund

- årets mest inspirerande hållbarhetsevent

Välkommen till en konferens med fokus på socialt och miljömässigt ansvarstagande i praktiken. Här möter du experter på organisationer som direkt ansvarar för strategier, insatser och samarbetsprojekt inom hållbarhetsområdet.


Ny talare - Nordiska Ministerrådet 

Det senaste tillskottet till konferensens program är Ulf Andreasson, Senior Adviser på Nordiska ministerrådet- de nordiska regeringarnas officiella samarbetsorgan. 

Ulf, författaren till den högaktuella rapporten Tillit - nordiskt guld, kommer att berätta hur och varför den sociala tilliten har blivit så hög i Norden samt vilka utmaningar som den står inför. 

 

Samtliga talare

 


Vill du läsa mer om våra talare? Gå in på vår hemsida www.csroresund.se för mer information!


 

Efter konferensen bjuder vi in till mingel på en av Malmös mest moderna mingellokaler - Scandic Triangeln Restaurant & Lounge. Här kommer vi att kunna njuta av goda ekologiska drinkar och tilltugg i den fräscha coctailbaren. Så ta tillfället i akt att nätverka och diskutera dagens insikter tillsammans med andra hållbarhetsproffs! 

 


 Priser

  • Konferensavgift – 1 600 SEK ex. moms
  • Medlemmar i CSR Västsverige/MiM - 1 200 SEK ex moms
  • Medlemmar i CSR Skåne – 800 SEK ex. moms
  • Medlemmar i NCSH – 800 SEK ex. moms
  • Studerande – 400 SEK ex. moms

Kontakta oss om ni är 3 eller fler personer från er organisation för särskilda grupperbjudanden.

Konferensavgift inkluderar konferensdeltagande heldag, kaffe med snacks (förmiddag och eftermiddag), lunch och konferensmaterial.

Gå direkt till registreringen för konferensen >>


Utställning och partnerskap

Vill din organisation samarbeta med oss? Kanske ställa ut inför hållbarhetsproffs från hela Öresundsregionen eller bli sponsor och vara med i allt material kring konferensen?

Under konferensen kommer det att finnas en stor utställningsyta där företag som arbetar med hållbarhetsfrågor har möjlighet att ställa ut sina produkter och tjänster. Samtliga pauser kommer att hållas i anslutning till utställningen för att maximera exponering till konferensens ca 120 deltagare. 

Kontakta  gärna  oss på  så berättar vi om de olika samarbetsformerna!

 

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2020 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.