sven

Nominera företag till pris på CSR Øresund!

På CSR Øresund kommer vi i år att hålla en prisutdelning för organisationer i Öresundsregionen. Syftet med priset är att lyfta upp och uppmuntra de företagen som aktivt arbetar med hållbarhet, och det är tänkt att fungera som en sporre till framtida arbete. 

De tre kategorierna är:
- Årets CSR-organisation
- Årets CSR-projekt
- Årets CSR-uppstickare

Mer information om priserna här >>

Passa på att nominera ett hållbart projekt eller organisation som du tycker förtjänar att lyftas lite extra!
Skicka ditt förslag till:   

 

Konferensen CSR Øresund är årets mest inspirerande CSR-event i Öresundsregionen och äger rum den 29:e september på Scandic Triangeln i Malmö. Heldagskonferensen bjuder på inspirerande föreläsningar från hållbarhetsprofiler från både Sverige och Danmark. Här får du höra det senaste från inflytelserika nationella och regionala beslutsfattare. Du får idéer kring hur ditt företag kan utveckla sitt CSR-arbete och tillfälle att mingla och knyta kontakter med andra som brinner för hållbart företagande!  Årets talare kommer från bl a Öresundsbron, Massive, Svenskt Näringsliv och Försvarsmakten.
För att se alla talare samt anmälan, gå in på hemsidan här >>

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2020 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.