sven

Hållbar projektledning

- Höstens andra nätverksträff med CSR Skåne!

Nätverkets nästa träff anordnas den 21:a september i samarbete med Arkatay Consulting och Kraftringen och kommer att ha temat Hållbar projektledning - från FN:s fredsbevarande projekt till hållbar energi i Skåne.

Under träffen kommer Sanitha Pathiyanthara från United Nations Office for Project Service (UNOPS) att berätta om behovet av hållbarhet i FN:s stora projekt i 80 länder. Jonas Denvall och Fairooz Tamimi från Arkatay Consulting kommer även att presentera hur man kan arbeta med hållbar projektledning med stöd av ISO-standarder. Dessutom kommer Katarina Skalare och Johannes Sporre från Kraftringen att berätta om hur de har implementerat hållbar projektledning i praktiken.

Efter dagens presentationer och diskussioner kommer vi dessutom att få en rundvandring på kraftvärmeverket. Så ta med er bekväma skor!

Inbjudan med information om dagen kan du hitta här >>

Anmäl dig och dina kollegor senast den 14:e september här >>

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2020 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.