sven

Kom igång efter ledigheten

- tillsammans med CSR Skåne och Skånes Djurpark!

Nu är vi inne i augusti, sommarens sista månad, och det är snart dags för en ny termin med CSR Skåne.

Vi inleder terminen den 25 augusti med en spännande och lärorik eftermiddag på Skånes Djurpark – en perfekt plats att komma igång efter sommarledigheten och kombinera miljötemat med en spännande utflykt!

Skånes Djurpark, som är störst i världen på nordiska djur, har fler än 85 olika arter. I parken finns djur som lever eller har levt vilt i Norden, däribland vildsvin, älg, björn, gråsäl samt tama djur av gamla nordiska lantraser. Under utflykten kommer Skånes Djurpark bl.a. att berätta om sin verksamhet och de spännande projekt och samarbeten som är aktuella just nu.

Anmäl dig och dina kollegor (antal platser för representanter från en medlemsorganisation är inte begränsat) till utflykten den 25 augusti (12.00-16.00, vildmarkslunch 12.00-13.00) senast den 22/08. Exklusiv avgift för medlemmar i CSR Skåne – 150 SEK.

Inbjudan med mer information om dagen finns bifogad som PDF och kan även laddas ner här >>

Anmäl dig och dina kollegor här >>

Vi ses i Höör!

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2020 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.