sven

Spännande höst med TEM

- September närmar sig, och vi på TEM är laddade inför kommande aktiviteter och projekt.

Hösten på TEM blir snabbt fullbokad med uppdrag, nätverksaktiviteter och konferenser, så passa på och kontakta oss redan nu om din verksamhet behöver stöd inom några av våra kompetensområden:

Lagefterlevnadskontroller och revisioner enligt ISO 14001:

Nu är det hög tid att boka in höstens revisioner och lagefterlevnadskontroller. Genom att göra en ordentlig genomlysning av verksamheten har man inte bara möjlighet att hitta brister som behöver åtgärdas, utan även alla de förbättringsmöjligheter som kan lyfta miljö- eller arbetsmiljöarbetet till en högre nivå. Vi utför såväl lagefterlevnadskontroller utifrån miljö- och arbetsmiljölagstiftning som internrevisioner mot standarder som ISO 14001 och OHSAS 18001 och liknande.

Läs mera här >>

Hållbarhetsredovisning enligt GRI G4:

TEM har mångårig erfarenhet av arbete med hållbarhetsredovisningar och övrig hållbarhetskommunikation enligt en rad riktlinjer och standarder (GRI G4, UN Global Compact, ISO 26000 mm). Vi håller även i en rad populära utbildningar inom hållbarhetsredovisning som kan skräddarsys enligt era behov.

Mer om våra tjänster inom hållbarhetsredovisning >>

Utbildningar och föreläsningar:

TEM håller i föreläsningar och skräddarsydda utbildningar från 30 minuter till 3 dagar. Vi har expertis bl.a. inom generell hållbarhet, miljöfrågor, ledningssystem, revision, engagemang och motivation, CSR, hållbarhetsredovisning, socialt ansvarstagande, hållbar sjukvård. Vi erbjuder lättsamma utbildningar som både inspirerar och ger kunskap utan pekpinnar!

TEM har utbildat allt från det lilla företaget till den multinationella koncernen, från breda utbildningar till utbildningar anpassade till expertgrupper.

Mer om våra utbildningar och föreläsningar >>


För mer information om våra öppna och skräddarsydda utbildningar kontakta oss här:

+46 (0)40-606 55 80

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2020 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.