sven

Hållbarhetsredovisning enligt GRI G4 - TEM:s utbildning

GRI G4Den nya versionen av riktlinjer för hållbarhetsredovisning, GRI G4, kom 2013 och kommer helt att ersätta de gamla riktlinjerna GRI G3 nästa år. En del företag har redan anpassat sin rapportering till GRI G4 medan några börjar med det nu på hösten. För de  som vill veta mer om GRI G4 och hållbarhetsredovisning arrangerar vi en heldagskurs Hållbarhetsredovisning enligt GRI G4. Kursen innehåller en överblick över GRI G4, praktiska exempel från årsredovisningar 2013 av ledande företag och tips på hur man på det bästa sättet omstrukturerar sitt redovisningsarbete enligt GRI G4-versionen.

Kursen äger rum hos oss på TEM den 23 september mellan kl 9:00 och 16:00. Under dessa timmar ska vi prata om hållbarhetskommunikation och hållbarhetsredovisning, väsentlighet och påverkanssfär, den årliga redovisningscykeln, granskning och uppföljning och andra viktiga frågor.

Som vanligt får alla medlemmar i TEM:s nätverk 25% rabatt på våra utbildningar.

Anmäl dig och dina kollegor till GRI G4-kursen redan idag!

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.