sven

CSR-utbildning 29-30 januari tillsammans med Miljöaktuellt

Den 29-30 januari 2014 ger vi tillsammans med Miljöaktuellt utbildningen CSR- ansvarstagande i praktiken i Malmö.
 
Utbildningen utgår ifrån kraven i standarden om socialt ansvarstagande, ISO 26000 och tar upp både strategiskt arbete och praktiskt metodik för införande och uppföljning av CSR-arbetet. Stor vikt läggs även vid kommunikation av hållbarhetsprestanda.
 
Utbildningen innehåller många praktiska övningsmoment i form av workshops och gruppdiskussioner. Exempel på områden som  tas upp är drivkrafter och inflytandesfär av CSR, intressentanalys och intressentdialog, väsentlighetsanalys, CSR-strategi, uppförandekod och dess implementering, CSR i leverantörskedjan, hållbarhetsredovisning och annan hållbarhetskommunikation, internationella riktlinjer.
 
UTBILDNINGEN RIKTAR SIG TILL:
– Personer i företagsledningen.
– Ansvariga inom inköp.
– CSR-ansvariga och alla befattningar som arbetar praktiskt med CSR-frågor både inom privata och offentliga organisationer som behöver en grundläggande CSR utbildning som avstamp inför framtida arbete.
 
Läs mer på miljoaktuellt.se

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.