sven

- TEM i utveckling

TEM är en ledande aktör i södra Sverige inom hållbarhetsområdet. Vi har nu en spännande utveckling framför oss inom den närmaste framtiden.

Under hösten 2013 går TEM in i en ny utvecklingsfas. Vi tar steg för att ytterligare höja kompetensen inom vår grupp och avser att rekrytera ytterligare medarbetare med spetskompetens inom våra huvudområden:

·         CSR och hållbart företagande

·         Miljö och klimat

·         Ledningssystem och lagtjänster

·         Hållbar sjukvård

En av våra främsta styrkor inom TEM är våra konsulter som innehar specialkompetens inom sina områden. Därför ser vi nu fram emot att knyta ytterligare medarbetare till gruppen för att kunna arbeta med nya strategier i fokus. För att bättre kunna tillgodose våra nuvarande och presumtiva kunders önskemål gör vi en genomgripande omorganisering och nystart under hösten. Vi knyter ytterligare konsulter till vår grupp, vilket säkerställer den bästa kundnyttan såväl ekonomiskt som resultatmässigt.

TEM har som vision att vara en betydande aktör i utvecklingen mot det hållbara samhället. Vi ser därför som vår främsta uppgift att framöver ytterligare verka för att tillgodose våra samarbetspartners och kunders önskemål i arbetet med förbättrad hållbarhetsprestanda.

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.