sven

- 25 september - Crash course i egendeklaration av arbetet enligt standarden för socialt ansvarstagande, ISO 26000

I våras släpptes guiden för systematisk egendeklaration som ger företag och andra organisationer möjlighet att utvärdera och synliggöra sitt hållbarhets-/CSR-arbete. Den nya guiden ger din organisation möjlighet att utvärdera hur pass bra ni följer rekommendationerna i ISO 26000 samt att kommunicera arbetet till både befintliga och potentiella medarbetare, kunder, investerare och andra intressenter.

På TEM:s halvdags crash course kommer du att gå igenom guiden och diskutera den och dess tillämpning med kursledare och andra deltagare.

Datum och klockslag: 25 september 2013, 8.30-12.30

Pris: 500 SEK exkl. moms, frukost ingår

Kursen leds av Iris Rehnström och Carl Höjman.

Iris är ansvarig för TEM:s CSR-tjänster och för nätverket CSR Skåne. Hon är jurist (med inriktning mot mänskliga rättigheter) och miljövetare med bred erfarenhet av arbetet med CSR frågor i företag och inom offentlig sektor.

Carl arbetar på TEM med både renodlade miljöfrågor men även med övergripande CSR-frågor. Han ansvars dessutom för den nordiska CSR-konferensen CSR North

Anmälan:

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.