sven

- God Jul och Gott Nytt År från oss på TEM

Vi på TEM vill passa på att tacka våra samarbetspartners, uppdragsgivare och kunder för ännu ett händelserikt och spännande år!

Under 2012 har TEM bland annat varit involverat i flera internationella projekt och våra konsulttjänster har nått ut till flera nya kunder.  Under året har TEM arrangerat två stora konferenser, CSR syd och CleanMed Europe. I ett projekt som syftar till att hjälpa småföretag och mikroföretag att initiera och utveckla sitt CSR-arbete står TEM för kompetensutvecklingen. Våra nätverk (CSR Skåne och TEMs Miljönätverk) fortsätter att växa, och vår lagbevakningstjänst Lagledning.se har fått en bred uppgradering i drift och funktionalitet, samt täcker nu både lagstiftning inom miljö och arbetsmiljö. 

Mycket är inbokat inför det kommande 2013, men dessförinnan (22 dec och framåt) tar vi en rejäl julledighet och finns åter på kontoret den 7 januari.

alt

Årets julkort
Istället för att skicka julkort till våra kunder har TEM även i år valt att skänka 500 kr per anställd, fördelat på organisationerna Hungerprojektet, IM,
Naturskyddsföreningen, Barnfonden och SOS Barnbyar. Vi tror att pengarna kommer till bättre användning i dessa projekt än vilket julkort som helst!

God Jul och gott nytt år önskar vi på TEM!

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.