sven

TEM nyrekryterar & växer

IMAG0221Från och med 1:a oktober arbetar Hanna Ershytt som Hållbarhetskonsult på TEM. Hanna har en lång arbetslivserfarehet inom hållbarhetsområdet. Senast kommer Hanna från Ernst & Young där hon har arbetat i 4 år som revisor inom miljöområdet, men även granskat hållbarhetsredovisningar etc. Tidigare arbetade Hanna som internrevisor i Malmö Stad och har därmed stor erfarenhet från både den privata och den offentliga sektor. Hanna är certifierad miljörevisionsledare enligt ISO 19011 och kommer bli ett välbehövligt tillskott på TEM.

Övriga personalförändringar:

  • Thomas Persson kommer framöverer att arbeta deltid på TEM och då främst med Miljöledaren. (www.miljoledaren.se)
  • Tina Sjöberg börjar på TEM som ekonom och backoffice den 1 november. Hon kommer arbeta parallellt med Gunnar Sundström under ett antal månader. Gunnar kommer därefter att fokusera på sin egen verksamhet inom ekonomiadministration.
  • Markus Paulsson arbetar från och med 1 oktober heltid som biogascoach i Lunds Kommun och lämnar därmed TEM. Under våren har Markus arbetat parallellt på TEM och i Lunds Kommun.

TEM har under de senaste åren växt kraftigt och det är en ökande efterfrågan på våra tjänser och en breddning av tjänsteutbudet som ligger bakom expansionen. I och med flytt till nya lokaler i Malmö har vi lokaler för att ytterligare kunna växa framöver.

 

Alla kontaktuppgifter till TEM:s medarbetare hittar du här >>

 

Har du några frågor kontakta Konsultchef Daniel Eriksson på 0707-94 42 13 eller

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.