sven

TEM flyttar till nya lokaler i Malmö

De blå markiserna markerar TEM:s nya kontor. Bild från Google MapsDen 19 september flyttar TEM till nya lokaler på Stortorget 17 i Malmö. Verksamheten har växt ur nuvarande lokaler och de nya lokalerna i Malmö kommer bl.a. att erbjuda bättre arbetsmiljö och bättre möjligheter att ha utbildningar i egna lokaler. Själva flytten går av stapeln fre 16 - mån 19 september och vi hänvisar till medarbetarnas mobiltelefonnummer under den perioden då TEM:s huvudnummer kan vara ur funktion tidvis och möjligheterna att läsa mail etc. kommer vara begränsade. Men redan den 20 september ska verksamheten fungera som vanligt, fast i nya lokaler.

TEM:s telefonnummer 046-16 58 50 kommer ett fungera som vanligt, men vi kommer inte längre ha fasta telefonnummer till medarbetarna utan det är mobiltelefonnumren som gäller framöver. Telefonnummer till alla medarbetare hittar du här >>

Delar av innnovationsverksamheten med Reine Karlsson i spetsen kommer att vara fortsatt lokaliserad i Lund, men i närmare anslutning till Universitetet än idag.

 

TEM:s nya adress:

 

Stiftelsen TEM
Stortorget 17, 1 tr
211 22 MALMÖ

Tlf: 040 - 606 55 80

 

Har du några frågor kontakta Konsultchef Daniel Eriksson på 0707-94 42 13 eller

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.