sven

TEM medarrangör till CleanMed Europe 2012

Den 26-28 september 2012 arrangeras CleanMed Europe på Slagthuset i Malmö. Bakom konferencen står HCWH som är en global medlemsorganisation som arbetar med hälso- och sjukvårdens miljö- och hållbarhetsfrågor. Det är tredje gången CleanMed arrangeras i Europa, 2004 arrangerades den i Wien och 2006 i Stockholm. Vi räknar med cirka 600 deltagare. Det är TEM som har tagit initiativ till att få konferensen till Malmö och TEM kommer att agera som executing agency. Lokal plattform och värd för konferensen är Region Skåne. 

I samband med konferensen kommer det finnas möjlighet att ställa ut och/eller vara sponsor. Intresserade organisationer kan kontakta oss på eller ringa Daniel Eriksson på 0707-94 42 13 för mer information. Under hösten kommer vi att gå ut med ett sk Call for presentations där det specificeras inom vilka områden vi söker talare.

Läs mer:

 

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2022 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.