sven

TEM:s styrelseledamot och tidigare medarbetare Klaus Bruck har gått bort

I sina TEM projekt hade han alltid en nära samverkan med aktuella företag och det gjorde honom till en naturlig kopplingspunkt mellan akademisk forskning inom transportområdet och den praktiska tillämpningen på företagen. Detta manifesterades bl.a. i att han under en tid innehade en av företag finansierad professur där han på TEM bedrev forskning och utveckling av olika bulkgodsinriktade projekt.

Klaus hade också ett stort kontaktnät inte minst i Tyskland och han delade glatt med sig av dessa. Detta förde bl.a. med sig att TEM under några år ingick i Fraunhoferorganisationen i Dortmund, som ett så kallat projektcenter inom materialflöde och logistik.

Klaus värnade om TEM. När TEM behövde förstärka sin styrelse med en erfaren forskare med industrifokus tvekade han inte utan ställde upp med sin erfarenhet och sitt goda omdöme.

Vi på TEM saknar Klaus och beklagar att han inte längre finns bland oss.

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2021 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.