sven

Satsa på en utbildning i vår

utbildn09Hållbarhetsfrågor får allt större fokus i den offentliga debatten. Företag som ligger i framkant har mycket att tjäna, framförallt i en lågkonjunktur.

Passa på att stärka kompetensen inom hållbarhetsområdet så står din organisation väl rustad inför framtiden!

TEM erbjuder anpassade utbildningar och workshops för både företag och offentlig sektor.

Utbildningarna är ett bra sätt att kompetensutveckla och inspirera medarbetare. Dessutom ökar engagemanget inom hela organisationen och ger er den hållbarhetsprofil som ni behöver.

Oavsett om ni behöver en timmes inspiration för ledningsgruppen eller en tredagarsutbildning kan vi erbjuda vår hjälp till konkurrenskraftiga priser. Utbildningarna anpassar vi efter era behov och genomförs som kortare föreläsningar eller heldagsutbildningar.

Utbildningarna ges antingen i våra lokaler i centrala Lund eller i era egna lokaler. De riktar sig till både privata företag och offentlig verksamhet. Många av kurserna ges även som öppna utbildningar i våra lokaler. Hör med oss om exakta datum för dessa.

Referenser och kursutvärderingar kan skickas om så önskas.

Läs beskrivning av utbildningarna här >>>

Vilka är vi på TEM?

TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

KONTAKT


040-606 55 80
Nyhetsbrev

TEM – Value through sustainability

© 2021 Stiftelsen TEM
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.