TEM • Södra Promenaden 51 • 211 38 Malmö • Tel: 040-606 55 80 • E-post:

  Translate the page

  svarzh-CNenfrdeitjaes
  ×

  OBS!

  JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 87

  Mingel: CSR Skåne 10 år

  Datum
  23 maj 2019 15:00

  Beskrivning

  CSR Skåne 10 år

  TEM:s nätverk CSR Skåne har funnits i hela 10 år och det ska vi självklart fira! Den 23:e maj slår vi upp dörrarna till Scandic Stortorget för ett mingel i hållbarhetens tecken.

  Under eftermiddagen kommer Marie Pettersson, chef på TEM, berätta om vår resa under dessa år och hur vi ser på utvecklingen av hållbarhetsområdet framöver. Vi kommer dessutom att få möjlighet att lyssna på Jakob Kiefer, Sveriges ambassadör för hållbart företagande som kommer att berätta om regeringens ställningstagande inom området. Efter detta kommer en paneldiskussion att hållas med ovanstående presentatörer samt bland andra Jonas Carlehed, hållbarhetschef på IKEA, Susanne Arvidsson, associate professor vid Företagsekonomiska institutionen på Lunds Universitet och André Zandelin, VD på Accus. Deltagarna i panelen kommer bland annat att diskutera hållbart företagande och dess utmaningar, samt hur det framtida arbetet med frågorna kommer att se ut.

  Efter paneldiskussionerna bjuds det på ett glas vin, öl eller annan dryck samt lättare mingelbuffé. Du får då möjlighet att fortsätta diskussionerna med de andra deltagarna under lättsamma former.

  En separat inbjudan kommer att gå ut till nätverket och utvalda kunder och samarbetspartners. 

  NÄR: 23 maj, 15.00-19.30
  VAR: Scandic Stortorget, Malmö
  MER INFORMATION:  

  Vilka är vi på TEM?

  TEM hjälper stora som små organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Vi har ett stort antal konsulttjänster inom hållbarhetsområdet, men vi driver också projekt & nätverk inom miljö, hållbar sjukvård och CSR.

  Kontakta oss!


  040-606 55 80
  Nyhetsbrev

  TEM logo